Bus Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Bus As Per Given Vidhyadhar Nagar , Murlipura Shastri Nagar. Bus

More info about this Bus Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ganpati Travels will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ganpati Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ganpati Travels expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sun city Sikar road Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ganpati Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ganpati Travels

Related jobs

  • Part Time Jobs in Jaipur Jaipur

    Tele Caller Executive Job Fresher Job Details Organization Name : Way2max Post Name : Tele Caller Executive Employment Type : Part Time Qualification : 12th Pass Any Graduate Industry : Private Work Hours : 4 Hours Job Experience : 2-3 Year Salary : ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Jobs Jaipur 2024 |gt|gt| Latest Jobs Near me in Rajasthan Jaipur

    Learnwell Publications Recruitment 2024 - Apply Online 1 Driver Recruitment: Rajasthan Urban Shelter Improvement Board Learnwell Publications has announced a Latest Notification for Learnwell Publications Recruitment Bharti for the Post of Driver 1 V...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver Jobs Jaipur 2024 |gt|gt| Latest Private| Jaipur Jaipur

    Personal Recruitment 2024- Apply Online 1 Personal Driver Recruitment: Rajasthan Urban Shelter Improvement Board Personal has announced a Latest Notification for Personal Recruitment Bharti for the Post of Personal Driver 1 Vacancies in Rajasthan Urb...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now