Bus Driver

  • Category: MIS Executive
  • Location: Chembarambakkam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Bus As Per Given Route Guindy , Velachery, Adayar,Mandaveli, Thiruvanmiyur,Poonamalle, Triplicane, Royapettah,Egmore . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus

More info about this Bus Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sree sastha Institutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sree sastha Institutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sree sastha Institutions expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sree sastha Institutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai Bangalore Highway,sree sastha nagar,poonamallee, chennai 600123.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sree sastha Institutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sree sastha Institutions

Related jobs

  • Customer Service Executive | Network Operations |amp| Support |Network|

    Job Family Descriptor • Preventive maintenance of fiber network as per SLA • Corrective maintenance of fiber network as per SLA • IRU Fiber Coordination and interlock • GIS/SI and documentation: • Resource and Spare Management. • Material Requisition...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • business development manager|team lead|

    Job Title: Business Development Manager Department: Sales Summary: The Business Development Manager is responsible for developing and executing the company's business development strategy. This includes identifying new markets, generating leads, and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant General Manager

    Residential Building - High Rise - Developer Background candidates are Preferable

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now