Bus Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Follow Safety Protocols And Government Driving Regulationsfollow Traffic Rules And Lawshelp Students Get On And Off The Busensure A Timely Pickup And Drop Off Of Students As Per The Schedulekeep A Check On Students For Any Indisciplineregularly Check The Bus For Any Mechanical Issuesheavy Driving Licence. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus

More info about this Bus Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kokan NGO will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kokan NGO expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kokan NGO expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kokan NGO expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address S No. 51, H No. 01, Saptgiri soc, Above Siddhivinyak society ,Opp to Viva Sarovar Bus top ,Ambegaon khurd, Pune - 411046..

8. What are the timings of this job?
Ans. Kokan NGO expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kokan NGO

Related jobs

  • URGENT HIRING DRIVER JOB FOR PUNE AIRPORT SALARY 30K TO 60K|

    Geeting Of The Day We Are Looking For DRIVER IN AIRPORT Salary;- 30K To 60K+PF+ESI+Free Cab Service+Saturday Sunday Off Exprience;- 0-1Years Interested Candidates Apply Fast For This Opportunity. Fast Apply APPLYCALL

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ambulance Driver

    1.Respond to ambulance requests appropriately. 2.Maintain ambulance ready, attend preventive and breakdown maintenance 3.Replenish stocks after every trip. 4.Get Ambulance cleaned and disinfected. 5.Help patients to get in/ out of ambulance and trans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • School bus driver

    Qualification as a professional driver with relevant professional experience. International experience is beneficial. Please attach proof of education qualification min. 10+ graduation and relevant p

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now