Business Development Executive

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Sonipat, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Lead Generation And Follow Up. Call / Visit Clients. Explain Product/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Business Development Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Roots Healthcare will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Roots Healthcare expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Roots Healthcare does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Roots Healthcare expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Roots Healthcare
Near Tata Showroom,
Mohan Nagar Industrial Area, Sonipat - 131001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Roots Healthcare expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Roots Healthcare

Related jobs

  • International BPO

    We are hiring for international BPO work from office Gurgaon location maximum package 4.75LPA

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/26


    Apply Now

  • SAVE Mega Hiring For US Healthacare For AR follow Up

    Hi Greetings of the Day Mega Hiring For US Healthcare For AR Follow Up Any Graduate Fresher Can apply ( No BTECH Candidates can apply) Call or Whatspp - Prachi 85+5421608 Salary up-to 2.3 LPA Basic Requirements : • Need Immediate Joiner • Good Commun...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tele|MER Consulta

    -Video calling for four types of cases- Both medical and non-medical calling for both pre-insurance and insurance-based medical verification. • Language- Hindi & English • Qualification- BDS/BHMS/BAMS • Timing- 10 AM-7 PM • On Site • One day off ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now