Business Development Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Agra, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Lead Generation And Follow Up. Call / Visit Clients. Explain Product/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients.

More info about this Business Development Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mad Marketers will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mad Marketers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mad Marketers does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rambagh Churaha Agra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mad Marketers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mad Marketers

Related jobs

  • Digital Marketing Consultant

    Position Details : - Work closely with client team to understand the client business strategy, plans & requirements. • Serve as a day-to-day point of contact with client • Research and prepare client presentations, reports and conduct in-person c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Agra, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Apply Sales Executive D Dr. Realty Lucknow, Uttar Pradesh Apply 1+ hours ago Full–time We are looking for a passionate sales executive to join our sales team. The sales executive's responsibilities include generating leads, making sales calls, contin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Manager

    Greetings from FixCast.in!!! We are looking for a competitive and trustworthy Digital Marketing Executive to help manage company website (including all images, tools, and content) Oversee management of all digital channels (including updates, design,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now