Business Development Executive
- Category: Bank Jobs
- Location: Kota , Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 19K
- Published on: 2025/09/21
Lead Generation And Follow Up. Call / Visit Clients. Explain Product/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients.Opening For Sales Executive For Saving Ac & Current Ac Opening On Field Work Job To Open Market.
More info about this Business Development Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Axis Bank will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Axis Bank expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Axis Bank does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kota talwandi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Axis Bank expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Banking Sales Officer
Opportunity To Join Third Largest Banking Company in India || Freshers 2024 & above pass outs are eligible Role : Officer Sales Growth Path : From Sales officer To Assistant Manager Sales in 18 months About the Job Role: Sales Team is a part of t...
-
Urgent Job vacancy For Axis Bank In Jodhpur Jodhpur Jodhpur
Job Role of Axis Careers in India: ? Manage daily sales call activity according to defined expectations. ? Participate and advise on account planning initiatives ? Be responsible for qualification decisions to sale BFSI product to Asaf Ali Road Delhi...
-
AU Small Finance Bank Job Hiring for Bank| Jodhpur Jodhpur
Apply AU Small Finance Bank Job Hiring for Bank... Jodhpur Jodhpur callcenterjob.co.in Jodhpur, Rajasthan Apply 3 days ago Full–time AU Small Finance Bank Job Hiring for Bank Officer / Relationship Officer / Manager in Retail Branch Banking Channel R...