Business Development Manager

  • Category: Android Developer Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Lead Generation And Follow-Up. Call / Visit Clients. Explain Products/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Business Development Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Growth Wizards will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Growth Wizards expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Growth Wizards does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Growth Wizards expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 10/3 parekh bhawan near Savitri girls school Civil Lines ajmer.

8. What are the timings of this job?
Ans. Growth Wizards expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Growth Wizards

Related jobs

  • Salesforce Developer

    NeuraFlash is looking for a Salesforce Developer! You will collaborate with our UI/UX designers and Salesforce architects to design, develop, test and deploy solutions based on industry best practices and client business requirements. YOU WILL HAVE T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Android Developer

    #Skills_Required- - Design and build applications for the Android platform - Ensure the performance, quality, and responsiveness of applications - Collaborate with a team to define, design, and ship new features - Identify and correct bottlenecks and...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • General Surgeon Consultant Jobs In Sikar

    Wanted General Surgeon Consultant doctor to a reputed hospital in Sikar. Male or female candidates. Fresher or experienced. Salary 150000 to 200000 Rs per month. Salary negotiable best in the industry. Accommodation free of cost. Educational Requirem...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now