Business Development Manager | Back|

  • Category: MIS Executive
  • Location: Uttarakhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Garments Ki Company Hai, Stock Management Karna Hai, Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

More info about this Business Development Manager - Back... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KOLASTA PVT LTD will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KOLASTA PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KOLASTA PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sewla kalan, chandrabani road, dehradun (uttarakhand).

8. What are the timings of this job?
Ans. KOLASTA PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 04:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: KOLASTA PVT LTD

Related jobs

  • Account Executive

    Designation - Account ExecutiveResponsibilities-Create detailed business plans designed to attain predetermined goals and quotasManage the entire sales cycle from finding a client to securing a dealUnearth new sales opportunities through networking a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Champawat, Uttarakhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Executive

    Position Summary Accommodates guests of hotel by greeting, performing guest transactions, answering the telephone, operating necessary front office equipment, etc. to ensure high-quality guest relation. Technical or Administrative Knowledge • Must be...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Rishikesh, Uttarakhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Narendra Nagar| Uttarakhand

    Designation - Account ExecutiveResponsibilities-Create detailed business plans designed to attain predetermined goals and quotasManage the entire sales cycle from finding a client to securing a dealUnearth new sales opportunities through networking a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Haldwani, Uttarakhand

    2025/09/21


    Apply Now