Business Operations Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Assisting Operations Team, Maintaing Operations Records, Ensuring Smooth Operations. Basic Excel, Internet Surfing, MS Word, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Business Operations Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Brand builder services will provide a salary in the range of 15000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Brand builder services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Brand builder services expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: World Trade Tower ,Sec 16 ,Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Brand builder services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Brand builder services

Related jobs

  • Operation Manager

    • Data entry in computer • Filing documents in computer • Doing office activities on a day to day basis • Receiving calls from customers • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 1 - 3 years of experience. More about this O...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Managing Lead Transition

    . Strategy - planning & formulation: Provides inputs for the business transition strategy and creates customized transition plans for the transition programs based on specific cli

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Branch Operations Executive Kotak Life

    Time and Venue 21st March - 30 March , +.30 AM - 5.30 PM Contact - Rishikesh Dusane ( 7383237+05 ) Roles:- New Business proposal form processing. Primary underwriting. Customer Service. Renew

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Prayagraj, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now