Business Operations Manager
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Faridabad, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Assisting Operations Team, Maintaing Operations Records, Ensuring Smooth Operations. Work With Director Basic Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Business Operations Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vallydeal will provide a salary in the range of 18000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vallydeal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vallydeal expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sec-87, neharpar, Faridabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vallydeal expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Finance Operation Manager
at Safe Ledger(RegisterKaro) help in transforming the dreams of entrepreneurs into reality by providing legal status to their ideas and ensuring they are compliant with all the rules and regulations. In addition to this, we provide data-driven insigh...
-
Manager| IT Operations
Apply on LinkedIn Manager, IT Operations Concentrix Gurugram, Haryana Apply on LinkedIn 7 hours ago Full–time Manager 1 - IT Operations Experience - ++ years Location – Gurgaon Shift – Rotational Job Description · Active participation in delivery and...
-
Brand Operations Professional
RESPONSIBILITIES : • Understanding and executing the current SOPs of B2B client acquisition and success. • Liasoning with core team members to strategize and implement new acquisition models. • Managing our current B2B network and converting current ...