Business Operations Manager

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Assisting Operations Team, Maintaing Operations Records, Ensuring Smooth Operations. Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Business Operations Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Recharge Exchange will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Recharge Exchange expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Recharge Exchange expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: s3 2nd floor bomaby motors.

8. What are the timings of this job?
Ans. Recharge Exchange expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Recharge Exchange

Related jobs

  • Consultant Radiologist |Jodhpur|

    Apply directly on Glassdoor Consultant Radiologist (Jodhpur) S Space Consultant Jodhpur, Rajasthan Apply directly on Glassdoor 1 month ago ₹20L–₹40L a year Full–time Position- Consultant Radiologist Industry- Hospital Location- Jodhpur Modalities- Al...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Operator

    Need full time /part time employees for front office/accounting/cashier work. Females Preferred. More about this Computer Operator job Jodhpur Sports Club is aggressively hiring for the job profile of Computer Operator for 10 open positions at Jodhpu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Orthopedic Surgeon Jobs In Bharatpur

    Wanted Orthopedic Surgeon consultant for a hospital in Bharatpur. Fresher or experienced. Education - MS, Dnb. 0 to 25 year experienced . Salary 150000 to 200000 Rs per month. Salary negotiable best in the industry. Accommodation free of cost. Educat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Bharatpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now