Business Operations Manager
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Noidy, Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 16K
- Published on: 2025/09/21
Assisting Operations Team, Maintaing Operations Records, Ensuring Smooth Operations. Internet Surfing
More info about this Business Operations Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aditya Birla Capital will provide a salary in the range of 20000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aditya Birla Capital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aditya Birla Capital expects the candidate to have the following skills: Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd floor Cyber heights,
vibhuti khand gomati nagar Lucknow,226010
Uttar Pradesh India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aditya Birla Capital expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 5:30pm | Monday to Friday
Related jobs
-
Operation Executive|Card Operations
• Job Responsibilities Actionable Error Free Processing Processing of transactions as per guidelines prescribed for the same and ensure that respective checks and controls on day 1 & day 2 are done. • Ensure validation of request TAT Compliance E...
-
Operations Executive |B2B|
Operations Executive (B2B) | Min. 1-year Experience | Work from Office only | Immediate Joining. Roles and Responsibilities will be as below - 1. Handling day-to-day operations of our B2B Segment. 2. Handling Incoming Enquiries of Corporate Clients &...
-
Operation Executive
About the job We are looking for a talented and enthusiastic operation Executive with excellent language, communication, and computing skills to join our team. You should have excellent English and Hindi proficiency, both spoken and written and basic...