Busy Software Operator For Billing |
- Category: Remote Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Should Know How To Operate Busy Software . More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Busy Software Operator For Billing ... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Delhihomecentre will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Delhihomecentre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Delhihomecentre does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Delhihomecentre expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 58 Outramlanes Kingsway Camp
Delhi 11000+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Delhihomecentre expects the candidate to work for the following hours: 10 to + | Monday to Sunday
Related jobs
-
Relationship Officer | Housing Finance job in Noida
Fastest growing Financial and investment service provider, i.e Tata Capital currently hiring Relationship Officer in Noida UP to grow Retail Sales of Housing finance products in Uttar Pradesh, meantime here is a great opportunity to join Tata Group! ...
-
Recruitment or Recruiter or HR
Urgent Opening for Recruitment for Experience / MBA Fresher (consultancy ) at Noida Sec-10 Recruitment for Experience / MBA Fresher Job Description:* Position: HR RECRUITER / SR. HR RECRUITER Expectations: 0.0 to 2.0 Years Qualification: Any Graduate...
-
Office Assistant
Office Assistance/Office coordinator/Sales -coordinator Experience required-1-5 Year Salary-15,000-25,000 Computer knowledge/Excel/Tally Erp + For Faridabad/Ballabhgarh/Delhi location Female candidate only More about this Office Assistant job Helptom...