Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Divya cab service will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Divya cab service expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Divya cab service expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Divya cab service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mansarovar Jaipur Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Divya cab service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Divya cab service

Related jobs

  • Ola | Uber Driver Limited Jobs Jaipur 2024 |gt|gt| Latest 100 Urgent

    Workstar Manpower Private Limited Recruitment 2024 - Apply Online 100 Ola / Uber Driver Recruitment: Rajasthan Urban Shelter Improvement Board Workstar Manpower Private Limited has announced a Latest Notification for Workstar Manpower Private Limited...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ola | Uber Driver|Jaipur Jaipur

    Ola / Uber Driver✓Jaipur walekidukan.com जयपुर, राजस्थान आवेदन करें: Post Free Job Website | 7 दिन पहलेफ़ुल-टाइम Responsibilities of candidates include: • Transport passengers from one place to another • Utilize navigation apps to find the most optima...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Cum Office Assistant

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 3 - 5 years of experience of experience. More about this Driver Cum Offic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now