Cab Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Modinagar, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Drive Ola/Uber/Other Cab Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber
More info about this Cab Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Self Business will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Self Business expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Self Business expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Self Business expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shyam Bihar phase -1.
8. What are the timings of this job?
Ans. Self Business expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Vehicle driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Vehicle Driver Job: 1. How much sala...
-
Cab Driver
Personal Car Driver, 5 Day Working In Week. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Personal car will provide a salary in the range of 10000 INR to...
-
Personal car driver
Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a Four-wheeler and a valid Driving Licence (DL)...