Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kukas, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Human traveller will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Human traveller expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Human traveller expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Human traveller expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Amer kunda Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Human traveller expects the candidate to work for the following hours: As per requirement


Company Name: Human traveller

Related jobs

  • Cab Driver

    Drive. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Human traveller will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Kukas, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Drive. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Human traveller will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Drive. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Human traveller will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now