Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ranip, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Local & Out Station Other Cab Car. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ugam Cabs will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ugam Cabs expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ugam Cabs expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no.3 Balolnagar Society,Ranip.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ugam Cabs expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ugam Cabs

Related jobs

  • Food Delivery Jobs for 10th pass | fail in Ahmedabad | Uber

    Uber Eats now hiring food Delivery Drivers in Ahmedabad area

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    Apply Delivery Driver The Aaron's Company Bhavnagar, Gujarat Apply 12 hours ago Full–time Delivery Driver Delivery Drivers Keep Aaron’s Moving This isn’t some tedious desk job. On our team, you’ll be inside, outside, driving, installing, showing cust...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck driver

    UNRGENT HIRING JOB OPENINGS IN CANADA Fruit farm worker 100 Male amp Female Storekeeper Male amp Female Truck Drivers Only Males Cleaner Male amp Female Intercontinental Hotel Jobs Males Taxi Driver Males Truck Drivers Males Carpenter Helper Males am...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now