Cab Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 21K
- Published on: 2025/09/21
We Are Running Spot Rental Business In Gurgaon, We Are Providing Services To Corporate Clients, We Have Our Own Fleet Like Dzire, Etios, Ertiga, Crysta, Tt & Buses. Driver Should Have Basic Knowledge Of English So That They Can Communicate With The Corporate Clients. Working Days Would Be 26 Days, Should Be Comfortable For Outstation Duties. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber
More info about this Cab Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRC Fleet & Management Pvt LTD will provide a salary in the range of 16000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRC Fleet & Management Pvt LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRC Fleet & Management Pvt LTD expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SRC Fleet & Management Pvt LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No- 201, Wazirabad Village, Sector-52. Gurugram (Haryana)..
8. What are the timings of this job?
Ans. SRC Fleet & Management Pvt LTD expects the candidate to work for the following hours: 24 Hours Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior DevOps Engineer | Continuous Integration |amp| Delivery
Experience : 5-10 Years Type : Work from Office CTC : 15 - 25 LPA Location : Gurgaon Notice Period : Immediate to 30 Days NCG (NetConnect Global) is a digital transformation, professional services, and engineering company that delivers cutting-edge s...
-
Outsourcing Delivery Associate
The Team Solutions Operations is the industry leader in leveraged loan, private equity and high-yield solutions and provides comprehensive products and services for portfolio management, administration, reporting, and analysis. Through our numerous p...
-
Delivery Executive
Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery FIXED SALARY (18000) + INCENTIVES UP TO Rs. 4000. • It is a Full Time Delivery job for candidates with 0 - 6 months of experience of experienc...