Cab Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Ahmamau, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Integration Heights will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Integration Heights expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Integration Heights expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 1 Ansal commercial complex, Ansal API Lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. Integration Heights expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:30pm | Everyday


Company Name: Integration Heights Ahmamau, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Passenger Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car | Type : Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Online Parcel Ki Home Delivery Karni Hai. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ecom Express will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery

    We are looking for a delivery driver to help us deliver various items and ensure they reach our customers in time. Responsibilities:- 1) Deliver various items to different addresses as assigned.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now