Cab driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Akilpur, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. True Tour And Travels will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. True Tour And Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. True Tour And Travels expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. True Tour And Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Danapur khagaul main road.

8. What are the timings of this job?
Ans. True Tour And Travels expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: True Tour And Travels

Related jobs

  • Delivery Executive

    Urgent Hiring For Bike Riders.Work - Customer Pickup And Drope Ka Work Hoga, Salary - 28500Rs To 30500Rs Tak Kama Sakte Ho Easilydocuments Required - Aadhar Card, Pan Card, Driving Licence, Bike Rc. License | Should Have : Bike More info about this D...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Responsibilities of candidates include: • Deliver milk bottles to customers in a safe and timely manner • Utilize navigation apps to find the most optimal route • Interact with clients in a professional manner and accept payments, if required • Ensur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    Job Experience -Delivery Diver Experience • Fresher and Experience location • Bihar (Darbhanga) Salary- • 10500+ fuel+ PF+ESI Roles & Responsibilities • Need to customer full fill • licence and to vehicles compulsory Interested candidates can app...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now