Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vighnharta Tours And Travels will provide a salary in the range of 16000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vighnharta Tours And Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vighnharta Tours And Travels expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wadgoansheri.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vighnharta Tours And Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Vighnharta Tours And Travels Maharashtra

Related jobs

  • Cab Driver

    For Route Matic - Pickup & Drop/Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Swaraj Tours & Travels will provide a salary in the range of 18500 INR to 21000 INR. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mahavir Traders will provide a salary in the range of 1300...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car driver

    We have vacant of 1 Car Driver Job in Mumbai, Nashik, | Experience Required : 5 Years | Educational Qualification : Higher Secondary,Secondary School,Other Bachelor Degree | Skill Travel, Automatic Car Driving etc.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now