Cab Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber
More info about this Cab Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sayaara Tours & Travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sayaara Tours & Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sayaara Tours & Travels expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kondhwa Pune, Maharashtra - 411048.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sayaara Tours & Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Ola, Uber More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji Tou...
-
smt adas
Position Summary with Job Responsibilities To design & develop the ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) and it-s subsystems (ex. Auto Parking system, Collision avoidance system, Conveyance system, Autonomus Driving) in line with defined Tech...
-
School bus driver
Qualification as a professional driver with relevant professional experience. International experience is beneficial. Please attach proof of education qualification min. 10+ graduation and relevant p