Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Himangi Tour & Travel will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Himangi Tour & Travel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Himangi Tour & Travel expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.- 1, Mandir Mode Circle, Vidhyadhar Nagar, Jaipur - 302012 (Near Pani Ki Tanki).

8. What are the timings of this job?
Ans. Himangi Tour & Travel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Himangi Tour &amp; Travel

Related jobs

  • Rapido Driver Jobs | Bike Taxi Captains | Jodhpur

    Rapido, India's leading bike taxi platform, is looking for enthusiastic and responsible individuals to join their team as Bike Taxi Captains. As a Bike Taxi Captain, you will be responsible for providing safe and efficient transportation services to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Job Description: We are currently seeking a skilled and reliable Driver to join our team. As a Driver, you will be responsible for safely transporting goods and passengers to their destinations across India. You will also be responsible for maintaini...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. KBG ENGINEERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now