Cab Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Indore, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Drive Ola/Uber/Other Cab Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber
More info about this Cab Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Jyotirling Darshan will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Jyotirling Darshan expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Jyotirling Darshan expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Jyotirling Darshan expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D52, Nagin Nagar, Kalani Nagar, Indore - 452006 (Airport Road).
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Jyotirling Darshan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Car Driver
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aaditya Tours & Travels will provide a salary in the r...
-
Courier Delivery Driver Job in Bhopal
We are hiring full-time delivery driver in Bhopal to enhance courier delivery experience of our customer around city area with salary package up-to 20000 per month . Ideal 10th pass candidates who like to do courier jobs nearby Bhopal and love to dri...
-
Courier Delivery Driver Job in Bhopal
We are hiring full-time delivery driver in Bhopal to enhance courier delivery experience of our customer around city area with salary package up-to 20000 per month . Ideal 10th pass candidates who like to do courier jobs nearby Bhopal and love to dri...