Cafe Staff

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Help Cook In Making Food And Prepare Ingredients.

More info about this Cafe Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Flavour Buds will provide a salary in the range of 8000 INR to 8500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Flavour Buds expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Flavour Buds does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Flavour Buds opposite Eldeco Mansion Near Vega School sector 48, Gurgaon, Haryana 122011.

8. What are the timings of this job?
Ans. Flavour Buds expects the candidate to work for the following hours: 10;30 am - 12;00pm | Monday to Sunday


Company Name: Flavour Buds

Related jobs

  • Videographer

    Job Summary Inside Gurgaon, a startup showcasing the vibrant culture and lifestyle of Gurgaon is seeking a talented Videographer with expertise in shooting, editing, and a minimum of 2 years of experience. The ideal candidate will possess proficiency...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web Designer Intern |PassionMojo|

    Job Responsibilities: Execute all visual design stages from concept to final Conceptualize original website design ideas that bring simplicity and user-friendliness Create wireframes, storyboards, user flows, process flows and site maps to communicat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Web Designer

    Job Responsibilities: • Develop creative concepts for wide variety of projects across all digital platforms including mobile & tablet. • Produce website mock-ups required for sales pitches • Collaborate with the Art Director, Designers & othe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now