Call Center Cab Driver For Night shift
- Category: Driver Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Call Center Driver For Night Shift, Timing - 7:00 Pm To 7:00Am. Job Location Goregaon Nesco Jp Morgan And Bank Of America Company. Driver Documents - Police Cleaerance Certificate.
More info about this Call Center Cab Driver For Night Sh... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Akash Tours & Travels will provide a salary in the range of 17000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Akash Tours & Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Akash Tours & Travels does not expect the candidate to have any predefined skills.
6 How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rozi desouza chawl , chawl no 01, shop no 07, Vikhroli, gaon, Vikhroli, Mumbai, Maharashtra 40007+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Akash Tours & Travels expects the candidate to work for the following hours: 7:00 PM - 7:00 AM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
• Deliver various items to different addresses as assigned. • Stick to a schedule and be time-bound on the job. • Follow the prescribed routes most convenient for delivery. • Load and unload the vehicle as needed. • Inspect, operate and maintain the ...
-
Driver
Driver Responsibilities include: • Know how to use Google Maps to find a location • Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed • Should have a Four-wheeler and a valid Driving License (DL) Job Type: Full-time Salary: From ₹16,...
-
Driver
Job Profile/Designation: Driver - Qualification: 10th and 12th is preferred Year of Experience :we have a requirement of a Driver on an urgent basis. The requirement details are given below,Required Skills: - Safely transporting companies various mat...