Call Center Executive

  • Category: Customer Care Executive
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

₹+T–₹10T a month
Full–time
Customer Care Executive, Call/Wtsup Ambi Hr +310751781. Languages : Hindi

More info about this Call Center Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CY Future India Pvt Ltd will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CY Future India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CY Future India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A115, NIT1 Faridabad, Nearby Fawra Singh Chowk/Leevon Tailers, Faridabad-121004.

8. What are the timings of this job?
Ans. CY Future India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CY Future India Pvt Ltd

Related jobs

  • Call Center Executive

    ₹15T–₹21T a month Full–time Hiring for Voice process job with both inbound and outbound calls in both English and Hindi. Both fresher and experienced can apply with good communication skills and desired mindset to join BPO. Immediate offer letter and...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Care Executive

    Customer Care Executives Domestic Call Center English Speaking Is Must Rotational Shifts Working in Customer Care Inbound Calls Out Bound Calls Customer Services 24 7 Shifts for Males Days Shifts for Females Wha ts Ap p Details + + 8 8 7 6 7 3 7 3

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Call Center Sales Manager

    Why join us? At Skyjumper, we are now the largest chain of trampoline parks across India, successfully running since 2017. In six years, we have expanded our presence to ten different cities within the country. Looking ahead, the company has ambitiou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now