Calling Bpo
- Category: BPO Jobs
- Location: Thane, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic, Outbound | Languages : English, Gujarati, Hindi, Marathi
More info about this Calling Bpo Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Basu Business Solution will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Basu Business Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Basu Business Solution expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Gujarati, Hindi, Marathi, Outbound.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane Location
Basu Business Solutions Pvt Ltd 1st / 2nd Floor Satyashri Apartments, B- Cabin, Shivajinagar, Opp Santoshi Mata Mandir Naupada, Thane West 400602.
Andheri Location
Basu Business Solutions Pvt Ltd B11 Ratandeep Near Shoppers Stop SV Road Opp Radhe Krishna Hotel Andheri ( West ) 400058
You can go for interview at nearest location.
8. What are the timings of this job?
Ans. Basu Business Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
International BPO
Job details Salary ₹15,000 - ₹20,000 a month Job Type Full-time Full Job Description Genx Systems ( https://genx.ae/ ) is one of the main Digital Transformation suppliers and System Integrators in the Middle East. Set up in 200+, the organization has...
-
International BPO
Greetings for the day Tech Mahindra Business Services offers you an opportunity to join one of India's largest international telecom BPOs. Eligibility-Candidates with minimum 6 months of international voice/chat Experience Age Limit 18 To 44 Years Ex...
-
International BPO Voice Process for Graduate
Job DescriptionDear Candidates, Warm Greetings from RDS Staffing Services We are hiring International BPO Voice process PROCESS- Customer Service Hiring Perks and benefits Salary - 17k- 28k CTC /Depends upon Process VISHAL -hidden_mobile Shubham -hid...