Canva Designer
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Hyderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Have To Design Images For Flyers, Banners, Images, Logo Etc. Candidate Who Knows Canva Will Be At First Preference. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Canva Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rishjay Technologies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rishjay Technologies Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rishjay Technologies Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rishjay Technologies Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Flat No-402, Landmark: Backside, Siri Enclave Apartment, Big Bazaar Rd, beside Axis bank, Srinagar Colony, Nagarjuna Nagar colony, Ameerpet, Hyderabad, Telangana 500082, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rishjay Technologies Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Graphic Designer |amp| Video Editor
The ideal candidate should have a minimum of 2 years of experience in Graphic designing, Video editing, creating Marketing Collateral. This role will open for 3 months as a contract, and if everything goes well, the role will be converted to full-tim...
-
Sr| Graphic Designer
Sr. Graphic Designer Experience Level: 4+ years Salary: Best in Industry Job Description: We are looking for a Senior Graphic Designer who is capable of producing relevant creative communications and overseeing digital and print creative solutions th...
-
Graphic Designer
Job Summary We are looking for a “Creative Graphic Designer” to join the team with a background in corporate & brand designing. Should be a conceptual thinker who can bring team's ideas to life in new and inspiring ways. Should have a strong poin...