Car Alignment Technicia

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Kolhapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing

More info about this Car Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R M Tyres will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R M Tyres expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R M Tyres expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. R M Tyres expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R M Tyres MRF Tyres & Service Franchise Kolhapur Udyam Co-op Society Building 1328/25 Y.P. Powar Nagar, Kolhapur, Maharashtra 416008.

8. What are the timings of this job?
Ans. R M Tyres expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: R M Tyres Kolhapur, Maharashtra

Related jobs

  • Project Technician

    Company Description M/s Leap Info Systems Pvt. Ltd is an IoT based building and lighting controls automation technology company based in Pune. Our innovative solutions for building automation and management, lighting management systems, and human-cen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician ELV and Building Automation

    Educational Qualifications: Professional ITI certification course or diploma in mechanical / Electrical / Electronic / Instrumentation from an accredited college or university Experience (Must for the job role): • 4-6 years of working experience in E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Company : Top IT Company Designation : Service Engineer - Technician Education : BE in Electronics or Electrical Experience : 2yrs - 6yrs Location : Pune Note : Interested candidates, kindly Whatsapp your resum on +8330286+6 with subject line as "Ser...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now