Car Alignment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing

More info about this Car Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. QUICK TYRE SERVICES will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. QUICK TYRE SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. QUICK TYRE SERVICES expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. QUICK TYRE SERVICES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Damba Niwas' Shop No. 1/3 Bernard, Bernardo F Costa Road, Margao, Goa NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. QUICK TYRE SERVICES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: QUICK TYRE SERVICES

Related jobs

  • Technician

    Equipment Maintenance and Repair: Perform routine maintenance tasks, inspections, and repairs on equipment, machinery, and systems to ensure their optimal functioning. Troubleshooting: Diagnose technical issues, identify problems, and implement appro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Description: We are looking for a Maintenance Executive responsible for overseeing and managing the maintenance and smooth running of operations of the organization. The candidate will play a crucial role in ensuring that all equipment, machinery, an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mechanical Engineer

    Looking for 2021-2024 passed out candidatesQualification:- B.E/B.Tech in Mechanical Engineering or equivalentRole And Responsibilities:-Mechanical engineers need to be technically minded, able to demonstrate numerical and scientific ability and have ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Vasco da Gama, Goa

    2025/09/21


    Apply Now