Car Alignment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Velha Goa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing

More info about this Car Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Avish Enterprises PUC Center will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Avish Enterprises PUC Center expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Avish Enterprises PUC Center expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Avish Enterprises PUC Center expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop Number 4+, 1, Gandhi Cir, Velha Goa, Goa 403110.

8. What are the timings of this job?
Ans. Avish Enterprises PUC Center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Avish Enterprises PUC Center

Related jobs

  • Body |amp| Paint Technician |Automotive|

    Body & Paint Technician (Technical Level 2) – Reports to Workshop Supervisor/Bodyshop Manager Overall Job: Undertakes the painting of vehicles, will need to demonstrate advanced refinishing skills, problem-solving capability and the ability to wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Verna, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Body |amp| Paint Technician |Automotive|

    Body & Paint Technician (Technical Level 2) – Reports to Workshop Supervisor/Bodyshop Manager Overall Job: Undertakes the painting of vehicles, will need to demonstrate advanced refinishing skills, problem-solving capability and the ability to wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aniket Ente...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Bambolim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now