Car Alignment Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing
More info about this Car Alignment Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Krishna Wheel Care will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RQ+J+CR3, Diggi Rd, Opp. Chordiya Petrol Pump, Printers Colony, Dada Gurudev Nagar, Sanganer, Jaipur, Rajasthan NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Maintenance Technician
Company Overview DCP is a multi-national company, with operations in over 20 countries, and over +0 years of experience serving the construction industry with innovative products and solutions. The company specializes in developing, manufacturing, an...
-
Ot Technician Jaipur
Take Down Patient Case History, Diagnose Illness, Suggest Treatment, Write Prescriptions Etc.A Group Of Professionals With Specific Skills Specialized In Operation Theatre Technology.
-
IT Executive cum CCTV Technician
• Inspecting, analyzing, and troubleshooting systems and equipment. • Reading repair manuals and liaising with other professionals. • Running tests and interpreting results to make effective recommendations. • Writing up reports, safety regulations, ...