Car Alignment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing

More info about this Car Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Krishna Wheel Care will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RQ+J+CR3, Diggi Rd, Opp. Chordiya Petrol Pump, Printers Colony, Dada Gurudev Nagar, Sanganer, Jaipur, Rajasthan NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Krishna Wheel Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shree Krishna Wheel Care

Related jobs

  • IT Executive cum CCTV Technician

    • Inspecting, analyzing, and troubleshooting systems and equipment. • Reading repair manuals and liaising with other professionals. • Running tests and interpreting results to make effective recommendations. • Writing up reports, safety regulations, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ot Technician Ajmer

    Required OT Technician for our Ortho One Centre Experience: Min. 2 years and above Qualification: B.Sc. (OT) / Dip. in OTRequired Candidate profileShould have OT & AT knowledge in OT area and to assist the Surgery during operationsInterested can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Ajmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tyre Technician

    We Require Tyre Technicians & Helpers Interested candidates can call: +13626+1+4 Minimum Education 10th Pass Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹18,000.00 per month Benefits: • Health insurance • Paid sick time • Provident Fund Schedule: • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Pali, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now