Car Alignment Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. Car Servicing
More info about this Car Alignment Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AMP Wheel Tech will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AMP Wheel Tech expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AMP Wheel Tech expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kunal Iconia,Kiwale, Road, near MCA International Cricket Stadium, St Tukaram Nagar, Mamurdi, PUNE, Maharashtra 412101.
8. What are the timings of this job?
Ans. AMP Wheel Tech expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Assembly Technician
• Candidate should be ITI(Fitter)/DME. • Should have 2/4 years of experience. • Should be expert in assembly of machine tool part. • Should be able to read machine assembly drawing. • Knowledge of quality system & TPM will be added advantage.
-
Maintenance|Technician III
職務編號 23173633 工作類別 Engineering & Facilities 地點 Courtyard Pune Chakan, Plot P-7 MIDCChakan Industrial Area Phase-1Khalumbre, Pune, Maharashtra, India 在地圖中查看 工作編制 Full-Time 身處外地? N 願意海外赴任? N 職位類型 管理 Non-Management Marriott International 是履行平等工作機會的僱...
-
IT Technician
• Candidate should be BCA/BCS IT/MCA/MCS/BE-IT. • Should have 1/2 years of work experience in Hardware & Networking. • Salary Rs.15,000 To 20,000 PM.