Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Company

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Manoj mk will provide a salary in the range of 23000 INR to 27000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Manoj mk expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Manoj mk expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: My Wife Axis Bank manager need driver.

8. What are the timings of this job?
Ans. Manoj mk expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Manoj mk

Related jobs

  • Car Driver

    Driver in Prayagraj for personal car with driving experience, age 35+Driver required -Civil Lines Hyundai Creta car - automatic gear. Minimum + hours duty daily. Sunday off. Home to office and office to home. Outstation visit DA extra for night stay....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Prayagraj, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Urgent required drivers jinke pass 2 years complete 4 wheler driving licensee ho aur wo automatic and manual gadi chala lete ho ye work picup and drop ka work hai jo sirf lucknow ke location per hi work hai work from home base work hai salary 12500 d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Company More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Manoj mk will provide a salary in the range of 23000 INR to 27000 INR. The exact sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now