Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Face To Face Interview 21St March 2024. Car Pickup & Drop Complete Car Documentation & Handle Customer Query, Etc. Private Car, Company

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Teamlease will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Teamlease expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Teamlease expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Spinny, Cabin 304 3rd Floor Bestech chambers sushant lok Phase 1 sec 43 Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Teamlease expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Teamlease

Related jobs

  • Delivery Driver Jobs | Domino|s Hiring Urgently in Jabalpur

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Ghazipur, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    Pursue all qualified prospects via cold calling and emailing; • Close prospects over phone, email, and in-person; • Schedule and perform virtual demos on a flexible schedule; • Prospect, Demo, and Close new customers; • Negotiate and draft contract r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Face To Face Interview 21St March 2024. Car Pickup & Drop Complete Car Documentation & Handle Customer Query, Etc. Private Car, Company More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Teamlease will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now