Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Car Drive Karna. . Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Calid food pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Calid food pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Calid food pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Calid food pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Salabatpura,surat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Calid food pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Calid food pvt ltd

Related jobs

  • Driver

    Have license Experience in driver basic logistic Material Dispatch Google map More about this Driver job Mechatronik Technologies is aggressively hiring for the job profile of Driver for 10 open positions at Ahmedabad in Sola Housing locality. Kindly...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • DRIVERS HIRING | AHMEDABAD

    Dear candidates, Required drivers from all ahmedabad. All facilities will be given. Food and accommodation, insurance etc. Interested apply or call now.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Loading Rickshaw Driver

    Driver for Company Electric 3 wheeler Loading Rickshaw More about this Loading Rickshaw Driver job Sheelpe Enterprises Private Limited is aggressively hiring for the job profile of Loading Rickshaw Driver for 10 open positions at Ahmedabad in Akshard...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now