Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SLV Housing And Properties will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SLV Housing And Properties expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SLV Housing And Properties does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Srinivasa Iyengar St, Raghavan Colony, West Mambalam, Chennai, Tamil Nadu 607403.

8. What are the timings of this job?
Ans. SLV Housing And Properties expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SLV Housing And Properties

Related jobs

  • Driver Job

    Heavy licence driver need 24/7 days working

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Driver

    Full Job Description Minimum Education Required SSLC * Batch License required * Age between 25-35 yrs * Driving of Company Vehicle ( Car, Tempo Traveler ) * Ready to work for 12 hrs duty. * Food will be provide. Job Types: Full-time, Regular / Perman...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Drivers

    Full Job Description Should have minimum 3 yrs experience in any Van is must (Light or Heavy License with Badge). Workplace Tirupur only. Free accommodation & food at subsidized rate available. We do not want cab drivers & one who knows to dr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Tiruppur, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now