Car Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lab Medica Systems Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lab Medica Systems Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lab Medica Systems Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Lab Medica Systems Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 705, Sakar-5, Near Mithakhali Railway Crossing, Off, Ashram Rd, Ahmedabad, Gujarat 38000+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lab Medica Systems Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Lab Medica Systems Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Driver

    Responsibilities :- Experience: 01 to 2 Years (Preferred) Skill required :- 4 -wheeler HGV Driving , Motor vehicle Driving. Education & Licensing Requirements : Minimum 8th Pass Valid Driver License Mandatory. Job Type: फ़ुल-टाइम Salary: ₹१२,०००....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Local & Out Station Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ugam Cabs will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Ranip, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Local & Out Station Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ugam Cabs will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Ranip, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now