Car Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Freshers Apply Kar Sakte Hai. Driving Karna Hai Aapko. Ev Gaadi Raehga.
More info about this Car Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kohinoor square, Dadar East.
8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Truck Driver
Urgent Opening Truck Driver Location:- Baramati,Nanded, Nasik,Nagpur Salary:- 18000 To 20000 Take home + PF + Esic Lisence Mandatory Immediately Contact ++1-XXXXXXXXXX Job Types: Permanent, Volunteer, Full-time Salary: ₹18,000.00 - ₹21,000.00 per mon...
-
Personal Driver
Driver for Personals and Staff Job Type: Full-time Salary: ₹12,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Paid time off Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Nagpur, Maharashtra: Reliably commute or planning to relocate before starting ...
-
Driver
They are responsible for the safe transit of the passengers or cargo. A few of the main duties of a driver are following traffic laws, correctly following the right route, ensure that there is enough gas, and maintain a clean car interior. They also ...