Car Driver Instructor

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Required Candidate For Car Driver Instructor.

More info about this Car Driver Instructor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chaura Rasta, Choura Rasta, Near Golcha Cinema, Chaura Rasta, Jaipur, Rajasthan 302001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rajasthan School of Motoring (1962)

Related jobs

  • parts driver

    Dealership: L0768 Prestige Lexus of Ramsey We offer best in class industry benefits: • Competitive pay • Medical, Dental and Vision Plans • Paid Holidays & PTO • Short and Long-Term Disability • Paid Life Insurance • 401(k) Retirement Plan • Empl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver Instructor

    Required Candidate For Car Driver Instructor. More info about this Car Driver Instructor Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • driving

    part time job chahiye jaipur me

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now