Car Mechanic

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Sirumugai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Car Servicing

More info about this Car Mechanic Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pawan Auto Craft will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pawan Auto Craft expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pawan Auto Craft expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 11/46c, Elagampalayam, New City Fancy Store, Sirumugai, Coimbatore - 641302..

8. What are the timings of this job?
Ans. Pawan Auto Craft expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Pawan Auto Craft

Related jobs

  • Truck Mechanic

    Responsible For Repairing Trucks. Truck Servicing More info about this Truck Mechanic Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. New Indian Eicher Service will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Hosur, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • civil site engineer

    Description We are looking for a talented and accomplished site engineer to join our growing business Key Responsibilities: Capable of handling all type of site works related to civil engineering. Monitor project progress, compliance with design spec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SAVE Deputy General Manager|Project Management | Dindigul

    Indisjob is currently seeking a highly skilled and experienced Deputy General Manager-Project Management to join our team. As a Deputy General Manager-Project Management, you will be responsible for overseeing and managing various projects across Ind...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Dindigui , Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now