Car Mechanic | Food And Accommodati|

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Bengaluru, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Car Mechanic - Food And Accommodati... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Justdial Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Justdial Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Justdial Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Justdial Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: For More Details Call me.

8. What are the timings of this job?
Ans. Justdial Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Justdial Pvt Ltd

Related jobs

  • Electrician cum Technician

    Short Description Facility executive technical who has good knowledge of equipment and experience atleast 5-6 years working in corporate industries. Having good communication skills and confidence to manage the client site as Technical lead/SPOC

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Electrical Technician

    Job Description: - Electrical Panel Wiring - Documentation of wiring diagram - PLC wiring - PLC and HMI Programming - Machine Maintenance - Machine Commissioning and Troubleshooting Requirements: - Diploma in Electrical Engineering or ITI Technician ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pest Control Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Pest Control More info about this Pest Control Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Venus Chemipack will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now