Car Mechanic Helper

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Tonk Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 6000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Tonk Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Required A Candidate For Car Mechanic Helper. Car Servicing

More info about Car Mechanic Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D N Motors will provide a salary in the range of 6000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D N Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D N Motors expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Laxmi Colony, Anita Colony, Goner Mod, Tonk Road, Jaipur - 35661.

8. What are the timings of this job?
Ans. D N Motors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: D N Motors

Related jobs

  • Sign Board Maker

    Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Petrol Pump Filling Boy

    Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessary E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Packing Boy

    Salary Range : Rs. 11000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now