Car Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tiruppur, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Show Cars To Customers, Explain Features And Benefits, Financing Schemes. Help With Invoicing And Close Sales Process. Car

More info about this Car Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tvs credit service private limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tvs credit service private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tvs credit service private limited expects the candidate to have the following skills: Car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tvs credit service private limited, Ekkatuthangal back side of olymbia building.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tvs credit service private limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Tvs credit service private limited

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Jewellery More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. One Assist Monetary Consultant will provide a salary in the range of 800...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Coimbatore, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Manager Sales| Chennai

    • M.Sc. in Chemistry / Biochemistry / Analytical Chemistry or MTech (Biotechnology) or equivalent. Atleast B.Sc. in Chemistry. • With 2-5 years experience in sales of sophisticated analytical lab instruments. • 1-2 years working experience in a lab d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales

    - Experience in sales of sunglass and frames - Opening the store in time in the morning and closing the store. You are also responsible for the safety of the store keys. - As a Retail Outlet Manager, you must lead your subordinates by setting up exam...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now