Car Suspention Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Automotive Service Technicians (Steering, Suspension And Brakes) Diagnose, Test, Service, Repair, Replace, Adjust And Inspect Steering Suspension And Brake Systems And Components On Automobiles And Light Trucks. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Car Suspention Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JOHNY BHAI CAR SUSPENSION will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JOHNY BHAI CAR SUSPENSION expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JOHNY BHAI CAR SUSPENSION does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. JOHNY BHAI CAR SUSPENSION expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mundhwa - Kharadi Rd, near Riverdale Residences, Thite Nagar, Kharadi, Pune, Maharashtra 411001.

8. What are the timings of this job?
Ans. JOHNY BHAI CAR SUSPENSION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: JOHNY BHAI CAR SUSPENSION

Related jobs

  • Shopfloor Technician Trainee

    We are designers & manufacturers of Special Purpose Machines. To aid in our growth, we plan to induct Shopfloor Technician Trainees, having minimum qualification of 10th Pass - additional qualifications like ITI in welding, fitting will be an adv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electrical Technician

    Assembling, evaluating, testing, and maintaining electrical or electronic wiring, equipment, appliances, and apparatus. • Troubleshooting and repairing malfunctioning equipment, appliances, and apparatus. • Constructing and fabricating parts, using h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Suspention Technician

    Automotive Service Technicians (Steering, Suspension And Brakes) Diagnose, Test, Service, Repair, Replace, Adjust And Inspect Steering Suspension And Brake Systems And Components On Automobiles And Light Trucks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. Mor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now