Car Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Sarkhej-Okaf,, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Washing

More info about this Car Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Planet Automotive pvt ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Planet Automotive pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Planet Automotive pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Washing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Planet Automotive pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BHASKARA AUTOMOTION PVT LTD.BHASKARA TVS, PLO NO:-12/C,NEAR TATA GALLOPS SHOWROOM,NEAR SANATHAL OVER BRIDGE, SARKHEJ-BAVLA HIGHWAY,SARKHEJ,AHMEDABAD-382210.

8. What are the timings of this job?
Ans. Planet Automotive pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Planet Automotive pvt ltd

Related jobs

  • Content writer

    Job Description: We are looking for a senior/junior technical writer to join our content team. Are you passionate about helping tech leaders solve their most pressing challenges? If so, we suggest you apply. In this role, you will be the go-to person...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Content Writer

    Content Writer Roles & Responsibilities : Work closely with various teams to product quality content in alignment with company brand. Create product specific marketing materials, write ups, articles, etc. Developing fresh content for company webs...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Content Writer

    Who We Are? Space-O Technologies is a leading mobile app development company in India, USA, and Canada. The company’s mission is to help its clients to do their business over the mobile phone, so you can think of us as a Zoho for Mobile Apps. We bega...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now