Carpenter
- Category: Technician Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 24K
- Published on: 2025/09/21
A Carpenter Is A Construction Professional Who Works With Construction Crews To Build, Adjust And Repair Wood Frameworks In Various Construction Projects. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Carpenter
More info about this Carpenter Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Vijay Laxmi Furniture will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Vijay Laxmi Furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Vijay Laxmi Furniture expects the candidate to have the following skills: Carpenter.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shri Vijay Laxmi Furniture expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.24,, Benar Rd, Vikash Nagar, Jhotwara, Jaipur, Rajasthan 302012.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Vijay Laxmi Furniture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
|U|812| | International BPO Voice| First Party Third|
Hiring International BPO Experience or Fresher for DELHI NCRFirst Party Third Party Collections6 Months International BPO ExperienceNight shift 5 days workingSALARY 40k + Incentives +cab+mealLocation- NOIDA, DELHI, GURGAON Share your updated CV on Wh...
-
E|Commerce Executive
Listing new products on the website and maintaining existing ones Putting products on/off promotion Maintaining the marketing calendar & Investments Generating reports to assist management Providing ad-hoc administrative support for the E-commerc...
-
Technical Support
We are looking for Technical Support executive. Little experience would be nice ,although freshers are also welcome. He/She should be proficient in English communication. Candidate must be computer friendly with browsers,Excel, word etc. At the same ...