Carpenter

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Carpenter

More info about this Carpenter Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V S Furniture And Home Solution will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V S Furniture And Home Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V S Furniture And Home Solution expects the candidate to have the following skills: Carpenter.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gali No-24, Nanda Nagar, Indore - 452011 (Near Bima Hospital).

8. What are the timings of this job?
Ans. V S Furniture And Home Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: V S Furniture And Home Solution

Related jobs

  • Carpenter

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Carpenter More info about this Carpenter Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. V S Furniture And Home Solution w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Installation Technician

    Installations of Solar dryers on different locations across India as per order. • Ensure any issues or problems that may arise are repaired efficiently in order to meet the organization's output goals. • Use hand tools like Drillers, grinders and oth...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Emergency Medical Technician

    Key responsibilities include: 1) Organising appointments and meetings with community- and hospital-based healthcare staff. 2) Identifying and establishing new business negotiating contracts. 3) Demonstrating or presenting products to healthcare staff...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now